Ga naar de inhoud

Ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring!

Regio

Actief in heel Drenthe en de kop van Overijssel

Doelgroep

Voor particulieren en bedrijven

Binnenschilderwerk

Wilt u uw schilderwerk uitbesteden aan een vakkundig schilder? Kluin Schilderwerken is actief in de regio Hoogeveen (Drenthe). Binnenschilderwerk gebeurt bij ons met grote zorg. Wij besteden aandacht aan zowel de technische als de esthetische kant. De juiste voorbehandeling van de ondergrond bepaalt in grote mate de kwaliteit van het uiteindelijke schilderwerk.

Waarom binnenschilderwerk uitbesteden?

Wie heeft er niet eens zelf een schilderkwast ter hand genomen? Voor een doe-het-zelver is het een uitdaging om alles goed strak in de verf te krijgen. Vaak begint u enthousiast aan een schilderklus, maar kost het meer tijd dan verwacht en het uiteindelijke resultaat valt vaak tegen. Ons advies; doe waar u goed in bent en laat het binnenschilderwerk aan de vakman over.

Wat valt er onder binnenschilderwerk?

Onder binnenschilderwerk valt het:

  • schilderen van kozijnen
  • schilderen van deuren
  • schilderen van muren
  • sauzen van het plafond
  • schilderen van trappen

In feite kunnen wij alle onderdelen binnen uw woning vakkundig schilderen.

Kwalitatief schilderwerk

Tijdens het werken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele en kleurechte verf met de juiste transparantie of dekking.

Voorbehandeling schilderwerk

Voordat er gestart kan worden met het daadwerkelijke schilderwerk is voorbehandeling nodig. De juiste voorbehandeling is cruciaal voor de kwaliteit van het schilderwerk.

Zo moeten oude verflagen worden verwijderd, kitranden en glaswerk gecontroleerd en open verbindingen worden gerepareerd.

Bescherming tegen vocht

Binnenschilderwerk heeft als belangrijke functie dat het uw houtwerk beschermt tegen vocht. Naast deze praktische waarde, speelt uiteraard verfraaiing van het interieur een belangrijke rol bij binnenschilderwerken.

Een juist gekozen kleurstelling kan de woonsfeer en werksfeer aanzienlijk verhogen en zal bijdragen aan een prettiger woon- en/of werkklimaat.

Met wie hebt u te maken?

Mijn naam is John Kluin. Al sinds mijn 12e ben ik werkzaam of in opleiding als schilder. Ik mag mijzelf meesterschilder noemen.

In 2018 heb ik besloten al mijn ervaring te bundelen en te starten met Kluin Schilderwerken. In Hoogeveen en omstreken heb ik inmiddels talloze woningen en bedrijven geholpen met vakkundig schilderwerk. Wilt u kennismaken, neemt u gerust contact met mij op.