Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

John Kluin

Mijn naam is John Kluin. Ik ben op mijn twaalfde gestart met de LTS Schilderen en vanaf mijn zestiende heb ik vier jaren gestudeerd aan het CIBAP, een MBO opleiding tot specialist schilder, waardoor ik mijzelf meesterschilder mag noemen.

Aan de slag als werkvoorbereider

Ik ben begonnen als werkvoorbereider bij een groot Glas- en Schildersbedrijf, waarna ik besloten heb verder te gaan als uitvoerend schilder om zo het vakmanschap meer eigen te maken.

Monumentale panden en boerderijen

Zodoende ben ik aansluitend in dienst getreden bij een klein zelfstandig schildersbedrijf, het werk hier bestond voornamelijk uit het schilderen van monumentale panden en boerderijen.

Schilderwerk

Na enkele jaren met plezier gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt om in de keuken van een groot onderhoudsbedrijf te gaan kijken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoerend schilderwerk van verschillende woningcoöperaties. In 2010 veranderde er veel in de samenstellingen van de verfproducten door aanscherping van de eisen rondom milieu en gezondheid. Hierdoor bestond er een hoge controle op het geleverde werk en leerden we te werken met vernieuwende technieken.

Gedreven schilder met liefde voor het vak

Ik ben een gedreven schilder met veel liefde en passie voor het vak. Ik heb oog voor detail en houd ervan om nauwkeurig te werken. Met deze eigenschappen, tezamen met opgebouwde en uitgebreide ervaring, heb ik in 2018 het besluit genomen om mijn eigen schildersbedrijf op te gaan starten. Wanneer u met mij in zee stapt, kunt u er vanuit gaan dat ik mijn afspraken na kom. Ik ben betrouwbaar en werk flexibel en in samenwerking met u.

Controle werkzaamheden

De schilderswerkzaamheden worden geconcentreerd, maar vlot en met vakmanschap uitgevoerd. Het resultaat en de planning worden scherp in de gaten gehouden. Uiteraard vind er aansluitend aan het afronden van een schildersklus een controlemoment plaats. Hier worden alle werkzaamheden nog eens bij langs gegaan en graag geven wij u advies met betrekking tot het onderhoud, zodat u lang plezier zult hebben van uw schilderwerk.

Huis of bedrijfspand laten schilderen?

Is uw huis of bedrijf toe aan een schilderbeurt en bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief goed schildersbedrijf? Neem dan contact op met Kluin Schilderwerken. U kunt bellen om te informeren naar de mogelijkheden of via deze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Naar aanleiding van het gesprek of de offerte aanvraag, komen we bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Soms wordt er eerst nog telefonisch contact opgenomen om te overleggen wat er precies gedaan moet worden. Wij maken voor u een scherpe offerte op maat. Wanneer de offerte akkoord is, wordt de klus in overleg met u ingepland.

Neem contact met ons op!