Ga naar de inhoud

Wandafwerking

Muren laten behangen, spuiten of verven?

Onze ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring met wandafwerking

Actief in de regio

Actief in heel Drenthe en de kop van Overijssel

Doelgroep

Voor particulieren en bedrijven

Kluin Schilderwerken verzorgt de professionele wandafwerking van muren en wanden in huizen en bedrijfspanden. Denkt u hierbij aan het behangen van muren, het aanbrengen van glasvezelbehang, het verven van plafonds of spuitwerk. Kluin Schilderwerken is voornamelijk actief in regio Hoogeveen (Drenthe).

Wandafwerking

Waarom wandafwerking uitbesteden?

Wandafwerking is vakwerk. Natuurlijk kunt u uw muren zelf behangen maar wanneer u zeker wilt zijn van een strakke afwerking kunt u dit beter uitbesteden aan professionals.  Ons advies; doe waar u goed in bent en laat de wandafwerking aan de vakman over.

Wandafwerking

Hoe werkt het?

Bekijken ondergrond

Voordat wij de werkzaamheden uit kunnen voeren komen wij bij u langs. We bekijken de ondergrond en willen weten welke wensen u heeft. Tevens bekijken we welke handelingen nodig zijn om de wandafwerking uit te voeren. Denkt u hierbij aan het schuren van de ondergrond of het uitvlakken van de ondergrond.

Fixeren ondergrond

Soms moet de ondergrond gefixeerd worden. Dit houdt de zuiging tegen en bevordert het hechten van het aan te brengen materiaal, zoals het behang of de verf

Muren/plafonds

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is stootvast en scheuroverbruggen en in verschillende structuren te krijgen. Tevens is het brandvertragend. Na het aanbrengen worden alle hoeken gekit met een acryllaatkit en kan het worden overgesausd met een schrobvaste muurverf. Er zijn glasweefsels op de markt die geluid isoleren.

Muurverven/plafonds

Door de verschillende ondergronden van muren en plafonds is elk project weer anders. Dit betekent dat elk project een andere voorbereiding kent.

Sterk zuigende ondergronden

Sterk zuigende ondergronden worden meestal gefixeerd en daarna overgesausd in elke gewenste kleur.

Spackplafond en wanden

Bij spackplafond en wanden gebruiken we een saus met een lange open tijd zodat er geen banen in het plafond ontstaan.

Soorten verf

Verrookte ruimtes of waterschade

Bij sterk verrookte ruimtes en of ruimtes met waterschade gebruiken wij een isolerende muurverf zodat de vlekken er niet meer door heen komen.

Luchtzuiverende verf

Tevens zijn er luchtzuiverende muurverven aan te brengen die binnenlucht zuivert, dit is ideaal voor mensen met astma.

Spuitwerk

Spuitwerk wordt meestal toegepast bij grotere projecten en of plafonds.

Met wie hebt u te maken?

Mijn naam is John Kluin. Al sinds mijn 12e ben ik werkzaam of in opleiding als schilder. Ik mag mijzelf meesterschilder noemen en heb gewerkt als werkvoorbereider bij een groot glas- en schildersbedrijf, als schilder van monumentale panden en boerderijen en als schilder bij een groot onderhoudsbedrijf.

In 2018 heb ik besloten al mijn ervaring te bundelen en te starten met Kluin Schilderwerken. In Hoogeveen en omstreken heb ik inmiddels talloze woningen en bedrijven geholpen met vakkundig schilderwerk. Ik ben betrouwbaar en flexibel. Wilt u kennismaken, neemt u gerust contact met mij op.

 

Een impressie van mijn werk

 

>> Bekijk alle projecten

Waar kunnen wij u bij helpen?

Kluin Schilderwerken verzorgt naast wandafwerking de volgende werkzaamheden:

Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Houtrotreparatie of houtrotrenovatie

Winterschilder