Huis of bedrijfspand aan de
buitenkant laten schilderen?

Schilder buitenmuren

Ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met schilderwerk

Schilderwerk buiten Drenthe

Regio
Actief in heel Drenthe en de kop van Overijssel

Bedrijfspand laten schilderen Drenthe

Doelgroep
Voor particulieren en bedrijven

Wilt u uw woning of bedrijfspand aan de buitenkant laten schilderen door een vakkundig schilder? Kluin Schilderwerken is actief in de regio Hoogeveen (Drenthe).  Het schilderen van de buitenkant van uw woning is vakwerk. De juiste voorbehandeling van de ondergrond bepaalt in grote mate de kwaliteit van het uiteindelijke schilderwerk.

Waarom is binnenschilderwerk belangrijk?

Uw woning of bedrijfspand schilderen aan de buitenkant heeft twee functies:

Goede bescherming
In Nederland is uw woning onderhevig aan zeer uiteenlopende weersomstandigheden (regen, wind, sneeuw, zon). De buitenkant van de woning krijgt dus veel te verduren. Wanneer uw woning op de juiste manier geschilderd en onderhouden wordt zal het schilderwerk (zoals kozijnen, deuren) minder snel houtrot vertonen. Ook vocht kan minder snel de woning binnendringen.

Esthetische functie
Buitenschilderwerk bepaalt in grote mate de uitstraling van een pand of een woning. Denk hierbij aan het kleurgebruik maar bijvoorbeeld ook de glansgraad.

Het is vrij simpel, het oog wil ook wat. U laat uw woning schilderen omdat u wilt dat het geheel strak oogt. Dit kan zijn wanneer u een nieuwe woning gekocht hebt. Maar ook omdat u uw huidige woning op wilt knappen.

Wat wordt er geschilderd?

Kort samengevat, elk onderdeel wat zich aan de buitenkant van de woning bevindt kan geschilderd worden. Specificeren wij dit meer dan kunt u aan denken aan het schilderen van de:

  • dakkapel
  • deuren en kozijnen
  • gevel
  • windveren
  • schuur of tuinhuis

Wanneer schilderen

Uiteraard is de schilder bij het schilderen in de buitenlucht afhankelijk van de weeromstandigheden. Niet iedere periode is geschikt voor schilderwerkzaamheden. Dit zullen we dan ook altijd in samenspraak doornemen.

Winterschilder

Wist u dat u ook bij Kluin Schilderwerken ook actief is als winterschilder. U kunt bij mij terecht wanneer u schilderwerk wilt uitbesteden in de winter

Dakkapel laten schilderen

Voor werkzaamheden

Schilderwerk buiten

Na werkzaamheden

Buitenschilder Drenthe

Voorbehandeling schilderwerk

Voordat er gestart kan worden met het daadwerkelijke schilderwerk is voorbehandeling nodig.Het is belangrijk om beschadigingen ontstaan door gebruik of weersinvloeden spoedig te repareren. Voordat wij aan het buitenschilderwerk beginnen, wordt de huidige status van de ondergrond en het bestaande schilderwerk bepaald. De ondergrond bepaalt namelijk in grote mate de uiteindelijke kwaliteit van het schilderwerk. Bij buitenschilderwerken is het gebruik van de juiste materialen en de toepassing hiervan enorm belangrijk.

Juiste materiaal

Om uw woning of vastgoed optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maakt Kluin Schilderwerken gebruik van de juiste materialen en technieken. Zo houden wij uw woning of bedrijfspand in optimale conditie.

Met wie hebt u te maken?

Mijn naam is John Kluin. Al sinds mijn 12e ben ik werkzaam of in opleiding als schilder. Ik mag mijzelf meesterschilder noemen en heb gewerkt als werkvoorbereider bij een groot glas- en schildersbedrijf, als schilder van monumentale panden en boerderijen en als schilder bij een groot onderhoudsbedrijf.

In 2018 heb ik besloten al mijn ervaring te bundelen en te starten met Kluin Schilderwerken. In Hoogeveen en omstreken heb ik inmiddels talloze woningen en bedrijven geholpen met vakkundig schilderwerk. Ik ben betrouwbaar en flexibel. Wilt u kennismaken, neemt u gerust contact met mij op.

Schilder Drenthe

Een impressie van mijn werk

Waar kunnen wij u bij helpen?

Kluin Schilderwerken verzorgt naast schilderwerk buiten de volgende werkzaamheden:

Direct contact opnemen

Twijfel niet langer, neem contact op