Schilderwerkzaamheden laten uitvoeren door de Winterschilder?

Winterschilder Drenthe

Ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met schilderwerk

Winterschilder Hoogeveen, Emmen en Assen

Regio
Actief in heel Drenthe en de kop van Overijssel

Winterschilder

Doelgroep
Voor particulieren en bedrijven

Op zoek naar een winterschilder in Drenthe voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand?  Kluin Schilderwerken is, als winterschilder, actief in de provincie Drenthe.

Wat is de winterschilder?

De Winterschilder is al tientallen jaren een begrip. In het leven geroepen om de schilderbranche in de wintermaanden een impuls te geven. De subsidies en de daarbij horende speciale winterschildertarieven behoren inmiddels tot het verleden, maar dat betekent absoluut niet dat u bij ons duurder uit bent!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen:

Wilt u uw schilderwerkzaamheden laten uitvoeren door een vakkundig schilder? Kluin Schilderwerken verzorgt:

Winterschilder Drenthe

Scherpe tarieven

Kluin Schilderwerken blijft ook in de winter graag actief. In de periode van december tot half maart kunt u tegen scherpe tarieven uw schilderwerken door ons laten uitvoeren.

Vakwerk

Kluin Schilderwerken maakt vakkundig gebruik van professioneel materiaal en schildert uitsluitend met topmerken, zodat u jarenlang gegarandeerd bent van een optimaal resultaat.Onze hoge kwaliteitsnorm is identiek aan het schilderwerk buiten de wintermaanden. Dat geldt voor zowel buiten als binnenschilderwerk..

Met wie hebt u te maken?

Mijn naam is John Kluin. Al sinds mijn 12e ben ik werkzaam of in opleiding als schilder. Ik mag mijzelf meesterschilder noemen en heb gewerkt als werkvoorbereider bij een groot glas- en schildersbedrijf, als schilder van monumentale panden en boerderijen en als schilder bij een groot onderhoudsbedrijf.

In 2018 heb ik besloten al mijn ervaring te bundelen en te starten met Kluin Schilderwerken. In Hoogeveen en omstreken heb ik inmiddels talloze woningen en bedrijven geholpen met vakkundig schilderwerk. Ik ben betrouwbaar en flexibel. Wilt u kennismaken, neemt u gerust contact met mij op.

Schilder Drenthe

Een impressie van mijn werk

Waar kunnen wij u bij helpen?

Kluin Schilderwerken verzorgt naast winterschilder werkzaamheden de volgende werkzaamheden:

Direct contact opnemen

Twijfel niet langer, neem contact op