Ga naar de inhoud

Ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring met schilderwerk!

Regio

Actief in heel Drenthe en de kop van Overijssel

Doelgroep

Voor particulieren en bedrijven

Winterschilder

Winterschilder in Drenthe

Wat is de winterschilder?

De Winterschilder is al tientallen jaren een begrip. In het leven geroepen om de schilderbranche in de wintermaanden een impuls te geven. De subsidies en de daarbij horende speciale winterschildertarieven behoren inmiddels tot het verleden, maar dat betekent absoluut niet dat u bij ons duurder uit bent!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen:
Wilt u uw schilderwerkzaamheden laten uitvoeren door een vakkundig schilder? Kluin Schilderwerken verzorgt:
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Renovatie Houtrot
Wandafwerking

Scherpe tarieven

Kluin Schilderwerken blijft ook in de winter graag actief. In de periode van december tot half maart kunt u tegen scherpe tarieven uw schilderwerken door ons laten uitvoeren.

Vakwerk

Kluin Schilderwerken maakt vakkundig gebruik van professioneel materiaal en schildert uitsluitend met topmerken, zodat u jarenlang gegarandeerd bent van een optimaal resultaat.Onze hoge kwaliteitsnorm is identiek aan het schilderwerk buiten de wintermaanden. Dat geldt voor zowel buiten als binnenschilderwerk..

Met wie hebt u te maken?

John Kluin

Al sinds mijn 12e ben ik werkzaam of in opleiding als schilder. Ik mag mijzelf meesterschilder noemen en heb gewerkt als werkvoorbereider bij een groot glas- en schildersbedrijf, als schilder van monumentale panden en boerderijen en als schilder bij een groot onderhoudsbedrijf.

In 2018 heb ik besloten al mijn ervaring te bundelen en te starten met Kluin Schilderwerken. In Hoogeveen en omstreken heb ik inmiddels talloze woningen en bedrijven geholpen met vakkundig schilderwerk. Ik ben betrouwbaar en flexibel. Wilt u kennismaken, neemt u gerust contact met mij op.

Kluin Schilderwerken verzorgt naast winterschilder werkzaamheden de volgende werkzaamheden:

Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Wandafwerking

Houtrotreparatie of houtrotrenovatie